söndag 12 januari 2014

Första agilityträningen 2014

Idag har vi haft besök av en ursöt 12-veckors valp!
En kompis som gick samma klass som mig i Umeå och som också jobbar i Blekinge nu, har skaffat en liten beagle och ville få socialisera lite med Mikko :)
Mikko var ganska avvaktande. Han har blivit det mer med åren, när han var ung var han ganska "på" fast på sitt egna försynta vis förstås. Men lilla Gry försökte få igång Mikko men han var nästan lite trög fast en del busade de iallafall!
Tyvärr blev det inga bilder för batteriet var slut i kameran :(

Sedan har ju Mikko och jag äntligen tränat agility idag!
Och jag kan säga att han inte blivit slö eller disträ av kastreringen! Han var supertaggad som vanligt, och superduktig!
Lite tittig och missade i slalom några gånger och så, men det är förlåtligt på första inomhusträningen! Vi tränade i ett stort ridhus idag. 9 st mattar var vi, några fler hundar.
Och vi avslutade med mycket fina slalom. Men däremot hade han svårt för bakombyte vid tunnel, alltså när jag vill vända och liksom"stannar till" för att få in honom i tunneln... Och så för jag tydligen fortfarande inte gå för långt ifrån vid vissa hinder för då springer han förbi... Men så länge jag inte slarvade i min handling var han superduktig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar