söndag 5 februari 2012

Agilityrapport

Jag glömde ju berätta hur agilityträningen gick i fredags!
Det var ju jag som skulle planera träningen. Det är ju egentligen bara att välja en bana från pärmen som finns där nere, men jag ville planera lite mer exakt det jag ville träna på :) Så jag var lite nervös över hur det skulle fungera nere i inomhuslokalen med pelarna, och vad de andra skulle tycka.

Men det gick bra :) Det blev väl klass 1 övningar, lite lättare för klass 2 ekipagen. Sedan var det ju klass 3 ekipagen där med eftersom det snart är tävlingar i Luleå (som inte jag ska vara med på). Men de är ju så duktiga att de för sin egen del kan göra övningarna svårare :)
Sedan kan jag ju ta med mig andra saker, som t.ex. att göra knepigare kombinationer eller längre, för det gick ganska fort att gå igenom dom nu.

Och Mikko var återigen superduktig på slalom! Jag är så glad :D
Fyra gånger av fyra klarade han tolv-pinnars slalom! De två första gångerna var i början av passet, men de två sista gångerna var dessutom i slutet av passet när han var trött! Men han gick snabbt och säkert igenom, trots all störning i lokalen :D
Nu måste jag bara komma ihåg att blanda upp med att träna roliga fyra-pinnars-slalom ibland så det fortsätter vara kul och motiverande :)
Jag har förresten startat ännu en blogg: http://matfunderingar.blogspot.com
Alldeles för mycket av min tid går åt till att tänka på mat, det kanske blir bättre om jag får skriva av mig lite? ;) Jag hoppas det utvecklas till en intressant blogg som handlar om det mesta kring mat (ekologiskt osv), just nu är det mest en trist matdagbok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar