söndag 23 juni 2013

Äntligen!

Tjoho! 3e plats, pinne och uppflytt i hopp!

Vårt felfria hopplopp :)
Vi startade med agility och det var kaos. Nollfokus, Mikko letade efter resten av familjen istället...
Till hopploppet fick han ligga framme (inte i buren) och lugnade ner sig, familjen gömde sig inte utan stannade där de var och Mikko följde mig fint! Han tittar ju lite runt omkring sig, och stannar upp i slalomet som vanligt, men på slutet skuttar han nästan lika snabbt som när vi tränar!
Så vi har ju ganska många sekunder att vinna in i framtiden, särskilt om matte springer på lite bättre!!

De flesta jag känner samla nya rosetter för varje säsong, men Mikko o jag är mycket stolta över de 4 rosetter vi lyckats skrapa ihop under vår agilitykarriär! ;)

Nu blir det alltså uppflytt till klass 2. Hurra, äntligen!
Egentligen kanske man skulle vänta tills man kommit upp i agilityn också så blir det lite smidigare att åka på tävling o lite kortare dagar, men jag har ju harvat runt i ettan så länge så jag vill flytta upp omedelbums!
Men det är syn att klass 1 startar 9 av 10 gånger, eftersom dagens första lopp alltid är kaos innan Mikko samlat sig lite... Så i agility är vi nog kvar i ettan ett tag till, saknas ju dessutom TVÅ pinnar där...

Jag blev dock riktigt nervös när jag var hinderfixare på klass 2 large, det var INTE många som klarade sig utan disk! Men sedan när det var dags för small o medium som har en rimligare svängradie kändes det lite lugnare ;) Jag har ritat av banan iaf, ska träna på den nästa träning!!
Jag tror faktiskt klass 2 kan vara bra för oss, matte måste vara superfokuserad o hålla kolla på Mikko vid varje sväng o det gör kanske att Mikko hänger med bättre o inte ser sig runtomkring lika mycket?

1 kommentar:

  1. Gud vad kul!!! Grattis! Tvåan blir säkert jättebra för er! :)

    SvaraRadera