måndag 22 juli 2013

Jämtlands charmoffensiv...

Sommaren börjar återvända till Jämtland.
I slutet på förra veckan smet jag, Kjell o Mikko faktiskt till Umeå o Höga kusten över två dagar (en natt). Det var inte så mycket varmare där men uppehåll i alla fall, och lite annat att se :)
Det var ju faktiskt så att Jenny var i Umeå samtidigt, så vi tog ett agilitypass! Det var riktigt kul, hon ger mig alltid så mycket att tänka på, och nya grejer (eller påminnelser) om vad Mikko o jag måste träna på. Och så är det alltid lika härligt att träffa underbara Ebba o mysiga Multi, o kul att äntligen få se Lilja också!

Men idag har det varit riktigt skönt väder här faktiskt, och jag tror det bara ska bli bättre i veckan!
Igår fiskade vi och idag grillade vi fisken i foliepaket. Härligt. Och vi har åkt runt lite kring Strömsund idag (bilhataren Mikko fick stanna hemma) och titta på konst, fikat och handlat getost på getgård. Och det finns så otroligt många vackra byar i detta landskap, med så mycket vackra gårdar med otroliga utsikter...
Tänk att köpa en stor gård. Starta ett bed&breakfast. Med ponnyridning. Och gårdscafé. Och ha skotercafé där på vårvintern med våfflor och varm choklad. Och anordna skördefest och julmarknad.
Tänk!

Nåväl, här kommer lite bilder från verklighetens senaste dagar.

Skuleberget

Fiskekväll 
Grillkväll


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar