tisdag 6 augusti 2013

Dags för uppdatering

På lördag ska Mikko o jag vara med på en kort liten agilityuppvisning på den internationella hundutställning i Brunnsparken. Hm, kanske bäst att borsta Mikko innan?

Vi ska bara vara med i några sekunder, men hinner säkert göra bort oss ändå :P Vi ska köra stafett i två lag och Mikko blev väääldigt distraherad igår när vi tränade och startade inte när jag sa till. Inte en enda gång faktiskt haha. Men det gör ju inte så mycket. Är nog väldigt bra träning i alla fall. Nervös matte, massa folk o hundar, ett kort o intensivt lopp (bara ett par hinder, tunnel o litet slalom) och sedan belöning :)

På söndag är det tävling i Nybro. Då ska vi tävla klass 2 för första gången... Oj oj oj.
Jag är inte direkt nervös för banan, men mer för hur Mikko beter sig. Eftersom han fortfarande beter sig som en nybörjare som tittar på allt annat och går ur slalom... Det går väl an i klass 1 men i klass 2 är det ingen som gör så... Så som sagt, det är bra men träningstillfällen som på lördag :) Är lite sånt hör nu under sensommaren/hösten.
Nästa vecka är det t.ex. serietävling (alltså inoff) i Karlshamn som jag hoppas vi kan vara med på.
Men vi ska till veterinären först samma dag så vi får se, om de ska ge han lugnande så kan vi ju glömma alla aktiviteter på kvällen. Är det karens för sånt förresten? Eller gäller det bara om de blir helt sövda?

Han hade ju urinvägsinfektion för ett tag sedan o de röntgade efter urinsten också, men han ska tillbaka och göra nån annan sorts röntgen efter stenar som inte syntes på den första...

Snart ska jag lägga upp alla fina sommarbilder från semestern också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar