torsdag 7 april 2016

Friskvårdshalvdag

Jag har inte skrivit på ett tag här nu, för det händer inte så mycket...
Jag går mest o längtar efter valpen! :)
Mikko o jag har ju också ett par veckors vila från agilityn nu. Men nästa vecka är det dags för ett pass igen, och veckan efter det också för om två veckor är det tävling! Återigen i inomhushallen i Söråker, Sundsvall.

Igår var en riktig tråkdag. På kvällen övergick regnet i snöblandat regn o det var ett riktigt ruskväder. Vi mötte knappt en kotte på promenaden, o då brukar man ändå möta andra hundägare/hundar, andra som är på väg hem från jobbet o så vidare.
Jag var också ganska förkylningstrött igår så vi tog bara en kort promenad, så tänkte jag att vi kunde träna lite rallylydnad eller nåt inne sen. Men jag kände mig kall o trött när vi kom hem så jag la mig bara på soffan, o där låg jag sedan hela kvällen... Tur att Kjell var duktig o gjorde några trick på Bosu-bollen med Mikko.

Men så visste jag ju faktiskt också, att idag skulle Mikko få följa med på jobbet!
Vi har haft friskvårdshalvdag. Det fanns massa spännande träningstyper att prova på gratis. Men vi var ett gäng på enheten som åkte ut till Andersön o promenerade/åkte skidor o grillade korv, så det hängde jag med på förstås!
Två jämthundar, en welsh springer spaniel och en storpudel var med, förutom Mikko :)
Vi tog en långpromenad och sedan var det korvgrillning till lunch som sagt. Och vädret var väldigt härligt idag, helt vindstilla och solen värmde!
Alla hade alldeles för mycket kläder på sig :)


I helgen som gick var vi i Strömsund.
På söndagen gick Kjell o jag upp tidigt och åkte ut för att spana efter orrspel! Vi lyckades smyga oss på ett gäng på 6 tuppar. En grupp som var på skoterspåret skrämde vi tyvärr upp på vägen ut, o ett annat gäng försökte vi smyga oss fram till men vi skrämde upp dem också tyvärr.
Vädret var helt underbart sedan under dagen, vi satt på södersidan av huset utan ytterkläder och njöt. Och så gick vi ner till strandkanten och grillade varsin varm macka :) Och promenerade på isen med vovvarna.
Tyvärr blev det ingen bild bättre än denna från sjön (och här ser det ju mulet ut!).

Jag får bjuda på lite fina utsiktsbilder från morgonen istället.
Det verkar som att det ska bli lika härligt väder denna kommande helgen. Får se vad vi ska hitta på då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar