tisdag 21 juni 2011

Dags för uppdatering?

Jaha nu var det allt ett tag sedan man tittade in här! På sommaren är ju inte första valet att sitta framför datorn...
Jag jobbar en del och stortrivs verkligen på jobbet på Naturum i Ronneby! Mikko får följa med o vila i personalrummet, men nu har pappas semester börjat så idag får han nog vara hemma istället o slipper bilresan...

Och så rider jag också! Får hämta min grannes islänning Blesi när jag vill, det känns väldigt lyxigt! Vi tar korta små barbackaturer i skogen, mysigt värre!

Dock har Mikko inte fått träna särskilt mycket. Satte upp slalomet igår för första gången. En gång förra veckan var vi på klubben också, men en annan hund kom fram och började busa med Mikko, tills han gnällde till o haltade! Livrädd blev jag, men troligen var det bara en sträckning.
Hursomhelst blev det inte så mycket tränat den dagen heller... Mindre än två veckor kvar nu till tävlingen här i Karlskrona!

Sedan igårkväll har jag också funderat på hur Mikko mår. Han var inte sig själv igårkväll. Ibland får jag för mig att det ser ut att ta emot när han lägger sig ner, att det gör ont någonstans. Men i nästa sekund springer han runt på gräsmattan och busar och rullar runt i gräset, så det är nog inget fel på honom egentligen. Och vem skulle inte bli nervös av att ha en nervös matte som stirra på en hela tiden??

Nu ska jag se om jag hinner titta in på några andra bloggar också! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar