torsdag 13 augusti 2015

Östersund!

Nu har jag internet! Tjoho!
Vi börjar så smått bli hemmastadda här i vår nya stad!
Mikko blir fortfarande superduperglad när jag kommer hem på lunchen, men han följer mig inte längre med nosen i knävecken så fort jag reser mig upp... Han kan vila i lägenheten nu. Kanske var det bra att komma igång med vardags-rutinerna också, det blir kanske en trygghet för honom att vi gör precis som "hemma"?

Vi bor väldigt centralt, och det är lite trist med tanke på hundpromenaderna... Det finns inte särskilt mycket grönytor i närheten... En del trafik... Men vi har hittat en bra morgonpromenad iallafall!
Men det är ju ju skönt att ha nära till jobbet också! Från det att jag låser dörren tills jag sitter vid jobbdatorn tar det bara åtta minuter :) Och då cyklar jag ganska lugnt.
Det känns bra, jag slipper inhalera lunchen och Mikko får nosa lite mer på den korta rastningen.

I tisdags kväll tog vi bilen (min gamla 740!) till skogen vid Storsjön och hade picknick. Igår såg vi film hos en kompis från Umeå. Och ikväll har vi kollat in brukshundklubben! Helt tomt när vi kom dit, trots solsken. En fin liten klubb. En bäck går precis bredvid så Mikko doppade tassarna :)
Vi promenerade lite och tränade såklart lite agility, det stod några hinder som man kunde ta som en liten bana. När vi åkte därifrån kom det en tjej med en schäfer :)

Här kommer lite bilder från tisdagens picknick!

1 kommentar:

  1. Skönt att ni båda börjar känna er hemma i nya staden.Hund kan ju vara en bra länk till nya kontakter i ny stad. Jag tänker närmast på brukshundklubben t.ex.
    Fina bilder.
    Kristina

    SvaraRadera