söndag 6 november 2016

Trött, trött, trött

Det är tröttsamt att ständigt känna sig trött och orkeslös... Visst orkar jag göra saker, men jag har aldrig den där energi att ha lust att göra något... Måste mer eller mindre tvinga mig till allt känns det som.
Hundpromenad, sedan vila, sedan äta nåt, promenera och så vila igen. Så har min helg varit.
Fast igårkväll bjöd jag Kjell på middag o bio på stan :) Vem vet när det kan bli nästa gång.
Jag hade velat orka hälsa på några vänner också, som tidigare varit här o kollat på vårt hus, men den energi har jag inte haft...

Men jag jobbar fortfarande. Har jobbat halvtid i veckan. Men det är ganska lugnt på jobbet så jag är hellre där och är social några timmar, än sitter ensam hemma och tänker för mycket på förlossningen.

Men i helgen har faktiskt hundarna kunnat vila tillsammans med mig. Jag är förvånad. Vilde brukar ha svårt att koppla av. Han kan ligga en liten stund men brukar strax vara uppe o gnälla eller gå runt med leksaken o vilja att man ska kasta den åt honom. Men i helgen har som sagt bägge två kunnat ligga o sova ett par timmar mitt på dagen, när jag legat på soffan med netflix.
Skönt!
Väldigt skönt att se att även Vilde kan ta det lugnt. Kanske vovvarna kan klara de första bebismånaderna utan att krypa ur skinnet...

Jag vet inte om det är för att vi kunnat ta fler promenader i dagsljus i veckan, så att de kunnat busa lösa, istället för tråkiga koppelpromenader med pannlampa. Eller så är det helt enkelt för att vi varit hemma mer och det blivit mer aktivitet, även om det egentligen inte känns så. Men lite duktigare har jag varit på att gömma godis osv.

Och i fredags när jag bara inte orkade ta någon längre promenad efter jobbet, så kom jag ihåg bollkastaren! Den fick jag som tack för att jag var funktionär på hemmatävlingen i somras, och jag har faktiskt länge velat ha en sådan :) Jag är ju så kass på att kasta. Och det var perfekt nu när man är gravid och inte orkar plocka upp bollen från marken hela tiden!Så vi har kastat lite boll i helgen. Vilde har fått köra några slalom-alleér igår och idag också.Tur att hundarna hjälper varandra bli av med överskottsenergi!

Man skulle kunna tro att den yngre hunden av samma ras var den med minst tassar, men nej! De små spåren är Mikkos.

Två söndagströtta hundar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar