fredag 9 december 2016

Mamma o matte en månad

Idag fyller Albin en månad på datumet, i onsdags var han exakt fyra veckor.

Vi har nu varit hemma själva i två veckor, o det har funkat bra. Jag har faktiskt lyckats ta mig ut på en ordentlig hundpromenad varje dag (o Kjell går med dem varje kväll förstås). Annars händer inte så mycket i hundarnas liv. Mina föräldrar var här förra helgen. Då fick man extra hjälp att vyssa o fick händerna fria lite mer. Pappa promenerade lite extra med hundarna också, o mamma duschade Mikko. Han fäller så det behövdes verkligen! Har lyckats borsta igenom hans päls nästan varje dag, så nu har faktiskt nästan allt lossnat.


Just denna vecka har Albin sovit ett par timmar på morgonen, så efter frukost har jag förutom hunnit borsta Mikko även tränat Vilde nån minut OCH gjort biskvier. Men jag gjorde bara ett moment om dagen :) Bottnar dag 1, smörkräm dag 2, chokladöverdrag dag 3!

Men sedan sover inte Albin särskilt mycket under dagen. Knappt ens i vagnen denna vecka, han har mest bara slumrat till.
Idag var det plusgrader så jag provade att ta promenad med selen istället! Tog Kjells  jacka men han är inte tillräckligt tjock så den gick knappt att stänga ändå...
Jag gick skogsbilvägen men jag trodde det skulle tinat upp bättre... Det var blankis i hjulspåren och ganska djup blötsnö vid sidan... Jag vill inte gärna halka med Albin på magen så jag fick plumsa i en deci blötsnö. Jag blev lite trött, är ju totalt otränad nu. Så jag gick nog lite för långt, ville fota himlen över myren, men det blev inte så bra foto så det var ju ovärt :P 
Men hundarna fick busa o springa i blötsnön så de är trötta nu, och det var väl det som var meningen antar jag :)
Också skönt att gå lite annan väg, o lite friare, än med barnvagnen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar