måndag 24 januari 2011

Hundraser

Puh, är helt slut i kroppen efter ridningen... Tyckte ändå jag fuskade mycket och inte alls hade rätt sits, så varför är jag så trött?

Skriver mest det här inlägget för att tala om att det är en Nikon D3100 jag skaffat. Hitills är jag supernöjd, men har bara hunnit ha med den ut typ två vändor och bara test-fota lite inne ännu så länge... :)

Det finns förresten en ny blogg att kolla in :)
http://nixonsfamilj.blogspot.com
Det är min vän Lene som ska skaffa hund :) De har ju haft hund förut eller hennes pojkvän iaf :) En pyreneer blir det, spännande tycker jag då alla andra jag känner har bruks- och agilityhundar! Ja förutom alla gamla jakthundar förstås ;) Hoppas du uppdaterar ofta nu Lene!

Mysigt med en såndär stor nallebjörnsras, något man riktigt kan ta tag i, mycket päls att borra näsan i, mycket kropp som man kan använda som huvudkudde ;)
Fast nu när jag har en liten hund tycker jag det är fasligt bekvämt... Lätt att bara plocka upp honom om han gör något fel, behöver liksom inte brottningsmatch... Och att kunna ta upp honom i famnen o bara pussapussapussa ;) Haha.
Skulle dock vara kul att ha en hund man kunde dra med... Typ när man åker skidor (eh som jag gör så ofta? Men är jättesugen på att börja fakiskt!). Får se om det kommer finnas jakthundar i mitt hem i framtiden, kanske man kan dra lite smått med :) Mikko kan ju inte ens dra skrindan :( Jag borde förresten sätta upp det som ännu ett mål för året... Ska bara laga den först :P

Skulle jag ha en stor hund skulle det bli en irländsk varghund. Tycker de är så coola! Ska visst vara rätt lugna. Men vad gör man med en sån? De får ju knappt göra nåt annat än att spinga på plant gräs, med risk för ledskador osv (ok är väl mest när de är unga o sedan väldigt gamla men ändå).
Äh, jag håller mig nog till små agilityhundar tror jag. Lättast så :)

1 kommentar:

  1. Det var ju lite komiskt detta.. Varghunden är ju den hund som lever kortast tid pga diverse hälsoproblem. Men visst är de tuffa!

    Kul att du tipsar om min blogg, och visst ska jag uppdatera ofta, iaf när Nixon väl finns hemma. Kul att du är intresserad av pyrre, och visst är det mycket päls och hund:)

    Ska kolla in kameran direkt! Var köpte du den?

    SvaraRadera