tisdag 10 april 2012

Påskuppdatering här också :)

Plånboken är full av rubel och försäkringspappren i ordning.
Jag är med andra ord redo för att åka till Ryssland och Finland imorgon :)
Lille Mikko får dock stanna hemma hos Kjell... Det innebär långa ensamma dagar för honom med bara en kort rastning mitt på dagen... Inte optimalt men det funkar väl några dagar... Tur att helgen kommer emellan också, så blir det inte så många ensamma dagar i rad iallafall...
Sedan har han ju fått vara social i påsk också :)

Mikko o jag har upplevt vår första jämtländska påsk, som tydligen innebär att man åker till någons stuga. Och bara sitter där. Hela dagarna. I solen. Med pauser för lite lekar och skoteråkning...
Men Kjell, jag o Mikko hälsade på grannen (Kjells kompis med familj) som hade besök av en annan familj :) Det var skönt att vi kunde gå dit när vi ville, och inte behövde vara där hela tiden :) Två kvällar i rad var vi där. Där fanns också tre Pumi. Två tikar och en 7 månaders kille. Mikko fungerade ovanligt bra ihop med dom :) Ingen surtik som morrade så fort Mikko kom inom 10 m radie. Och inga hundar som ville brottas. De sprang runt och lekte och jagade varandra. Verkade riktigt harmoniskt för ofta gick de bara bredvid varandra och luktade på intressanta fläckar :) Fint att se.

Förutom att sitta nere vid sjökanten, i värmen från solen och sedan elden, så har vi hittat på lite andra saker.
Mikko o jag tog en timmes skidtur en morgon när Kjell låg kvar i sängen. Kjell o jag har tagit en skotertur också. Och så har vi hälsat på lite annat folk. Grillat. Mikko har busat med gråhundarna lite också förstås.
Har inte varit så bra matvanor då det blivit sen lunch som alltså blev middag i form av grillkorv o varma mackor. Tunnbröd med smör och smörgåstårta som mellanmål. Och däremellan godis och fika ;)

Mikko vilar i eftermiddagssolen.


Mikko på lägdan (alltså ängen) på väg till Kjells kompis.Utsikt över solnedgång och skotrar.Två av Mikkos lekkamrater, söta pumis :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar