tisdag 17 mars 2015

Årets första agility...

...va det ju inte! Men det kändes ändå liksom som säsongens första pass när jag var där i söndags!
Solen sken och fåglarna kvittrade på söndagmorgonen. Det var härligt att promenera i skogen. Bara vetskapen om att vi nu går mot ännu varmare och ännu ljusare tider, och ännu mera fågelkvitter - det är ju så underbart!

Några hinder står nu ute, och vi tränade slalom uppdelat på 3 korta 4-pinnars, och på att Mikko ska ta hinder självständigt. Det blev ett kort men bra pass.Hade tänkt att jag skulle åka ut direkt på måndag morgon igen, eftersom jag inte skulle börja jobbet förrän kl 9. Men det gick ju inte, sambon påminde mig om att han ju alltid tar bilen till jobbet... Så det fick bli sovmorgon. Istället åkte vi ut en snabbis idag, direkt efter jobbet!

Idag stod även vippbrädan ute! Sista passet innan vintern gick så dåligt, men tydligen har det varit bra för Mikko med vila från balanshindren, för det verkade han alldeles ha glömt bort! Han sprang över vippen gång på gång för att få sitt godisregn! Jag höll emot varje gång förstås, men det känns riktigt bra inför säsongen. Jag tror minsann höstens träning gett resultat...
Vi tränade med uppdelade slalom idag med. Det är nog ett bra tips, tror farten kommer bli bättre! Men det verkar som mitt tidigare tråkiga nötande av korta slalom också gett resultat, för han tar ingångarna självständigt och fint!

I övrigt blev det ett ganska hafsigt träningspass idag, som det alltid blir när det är oplanerat... Kort blev det också eftersom allt godis gick åt vid vippen! ;)
Men, ett träningspass som blir av är alltid bättre än inget träningspass alls!

1 kommentar:

  1. Vill också träna agility ute! Nåja, snart får vi ocksp får njuta av "våren" här tills vidare (observera "" var för din skull, vi kom ju aldrig riktigt överens om vad som är vår :)

    Vore kul att ses i år, är tok för länge sen :)

    SvaraRadera