söndag 15 maj 2016

10 veckor

Idag blir Vilde tio veckor, och ikväll har han varit i Östersund i en vecka.
Jag tror minsann han vuxit lite! Jag tycker redan han börjat få lite unghundsutseende, halsen och benen börjar bli lite längre...

Igår var det agilitytävling i Härnösand. Jag hade funderat länge om jag skulle anmäla mig eller vara hemma med Vilde... Till slut bestämde jag mig för att anmäla mig bara till agilityn på lördagen, för jag ville inte vara borta hela helgen. Men då kom det fram att Kjells systerdotter konfirmerades just på lördagen... Så det fick gå före. Eftersom någon måste vara med Vilde (han är ju för liten för att följa med på tävling) och vi bara har en bil, så kunde vi ju inte åka på varsitt håll.

Så jag följde med på konfirmationen istället. Trots att jag bara varit hemma i fem dagar var det riktigt skönt att träffa folk igen!
Det blev dock en lite för lång dag för Vilde tror jag... Visst överlever han men det var många nya intryck under många timmar...
På kvällen kom en kompis förbi o vi kikade lite på eurovision o snackade.

Idag åkte hela familjen ut till brukshundsklubben!
Det var mest för att hundarna skulle kunna vara lite lösa och busa. Men såklart det blev lite agility också!
Åt Mikko byggde jag en liten kombination med tre hopphinder och en tunnel, och tränade helt kort självgående och hindersug.
Emellan fick Vilde prova att springa tre gånger genom tunneln! Inga problem förstås, och det gick fint att belöna med kampleksak, På slutet fick han också springa två gånger genom en liten allé av hinderstöd.1 kommentar:

  1. Härligt att se Mikko och Vilde tillsammans.
    Bra att ni har dem lösa så mycket som möjligt. Vilde behöver väl träna inkallning vilket är viktigt men svårt om han inte får vara lös som liten.
    Ni jobbar på jättebra tycker jag.
    Kram kristina

    SvaraRadera