onsdag 6 juli 2016

Uppdatering

Det är väl dags för en liten uppdatering.
Rumsrenheten har gått bra, han gnäller faktiskt nu när han måste ut! Och det har gått ÖVER EN VECKA kanske snart nästan två, utan en enda olycka inomhus!
Han kan hålla sig länge nu också. Vilket nästan kan vara jobbigt, om man ska lämna hundarna en stund och vill ha nyrastade hundar innan man går... Det kan man inte räkna med att få. Men å andra sidan har det ju faktiskt inte skett någon olycka när de varit själva heller.
Han har också börjat kissa o bajsa på promenaderna vilket är väldigt bekvämt. Men det är inte alltid. Så ibland måste man iallafall gå bak på gården innan man går in o sedan gå genom källargången med alla dörrar o trappor... :P

Hm jag har inte så mycket annat att berätta. Vilde kan bjuda på fina spontana fotgåenden, så idag försökte jag träna det lite ordentligt men då blev det genast svårare! Men han kan sitta hyfsat fint vid sidan faktiskt! Så lite träning på det där så kan det nog bli bra ganska fort.

I söndags och måndags tog jag o Mikko lite egentid och tränade agility. Det blev ganska bra pass, men det är svårt att verkligen få fram farten... I helgen är det dags för tävling!

I helgen som gick var min syster och hälsade på. I lördags regnade det, och då tog vi en tur till fäboden vid Östra Arådalen! ;)

Stackars Vilde blev blöt o började frysa, så Kjell fick stoppa honom innanför jacka och rusa ner till bilen i förväg.

Lägger upp video som bara är någon timme gammal, när Mikko o Vilde fick busa på promenaden. Vilde börjar redan få omkull Mikko... Jag är lite orolig att Mikko ska förlora pondus. Om Vilde börjar bestämma kommer nog Mikko bli helt förtryckt, han är ju lite dålig på att säga ifrån. Än så länge vågar inte Vilde ta hans mat iallafall...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar