torsdag 25 mars 2010

En dag mitt i veckan

Idag känns som en dag när det inte kommer bli mycket vettigt gjort...
Och har man den inställningen redan från början är det ganska kört :P
Se bara till det faktum att jag bloggar istället för pluggar...
Men kom just hem från affären så har inte hunnit börja, ska sätta igång snart!

När Mikko o jag var ute på morgonpromenad mötte vi en klasskompis, som hade en liten gråhundsvalp med sig! Tio veckor o såååå söööt att man nästan dör litegrann.
Man kanske skulle skaffa sig en hund till?
Men så ser jag på Mikko och inser att det är så mycket mer jag vill lära honom, och vi måste få ett bättre samarbete osv. Vi har ju inte ens börjat agility på riktigt än!

Var nyss och rotade i lådan där kloklippen ligger o Mikko smög undan... Men jag tog fram ett ben istället :) Då blev han glad och sprang jättelycklig mot korgen och ligger där och tuggar nu! Haha har nog aldrig sett honom bli så glad över ett ben!
Han är så söt min lille älskling.

Han är duktig på att hålla saker mellan tassarna!

Idag ska han få en spruta också!
Jag ska ta bussen dit o har aldrig varit hos veterinären här förut... Och aldrig ligger busshållplatsen precis bredvid o jag har världens sämsta lokalsinne... Så vi måste nog ta bussen tidigt så att vi hinner irra runt och leta :P

Sedan handlade jag grejer så jag kan baka ikväll. På morgonpasset i p3 imorse var Leila där och de hade kladdkakebattle, jag blev så sugen på kladdkaka!
Och då har jag ändå kafé i helgen men där är det så trist att baka med 100 kilo smör och 150 liter socker... Man blir bara äcklad.
Nä, jag vill baka en fin liten kladdkaka, ska prova att blanda i lite kaffe tror jag, bara en liten liten gnutta... Och så kanske man ska testa att göra en apelsinchokladglasyr ovanpå?
Najs.
Intressant att när jag steg upp imorse tänkte jag "Nu måste jag ta tag i kost & motion på riktigt, idag ska jag handla nyttiga grejer!". Haha.

Jaja dags o sätta igång med plugget nu då, så man hinner allt innan dagen är över!!!
Kramar på er (och buuu för att Mikko bara fick en enda grattishälsning ;) Skärpning bland kommentarerna!)

1 kommentar: