söndag 19 december 2010

Julklappshoppet

På julklappshoppet ska man vara utklädd, därför är Mikko fin i tomeluva och en stor röd rosett kring halsen (som inte syns).

Det var en inofficiell tävling på klubben. Härlig, avslappnad stämning, alla hjälptes åt.
Det var en öppen klass, men fick köra loppeet två ggr och den bästa rundan räknades.
Mikko var superduktig!
Men gungan var ju med (som andra hinder) och den sprang vi bara förbi, så vi diskade ju oss direkt :P I övrigt lyssnade han jättefint, hade bra sug på hindren! Han stannade till nån gång för att kolla in va det var för folk som satt bredvid banan, och sprang ur slalomet för att nosa på nummerskylten. Men som en i min fd agilitykurs sa, så stannar han inte o kollar så länge som förut, då han kunde stå o skälla. Och det där handlar ju bara om rutin och mognad :)
Han gick inte så bra i slalom första gången, fel ingång o som sagt gick ur för att lukta på nummerskylten. Även andra gången fick han felingång, men sedan gick han det superfint :D
Banan var ganska lätt, men det är stora pelare i den nya fina inomhuslokalen, vilket gör att banorna byggs runt dom så man blir lite snurrig, och jag glömde banan någon gång också, glömde vilket varv jag var på :P

Sedan var det en parklass också. Då lottas man ihop med någon, sedan kör man en enkel hoppbana i staffett :)
Det var en kul och lätt bana. Den andra tjejen jag startade i par med körde först, sedan när hon hoppade över sista hindret hoppade Mikko o jag över första (och vår tid räknades ihop). Dock blir jag nog lite stressad över att försöka hänga med, Mikko kommer i flygande fart så han sprang förbi något hinder, troligen var jag väl för sen att visa.
Sedan gick han inte igenom platta tunneln heller (vände halvvägs), fast jag skickade in honom igen o då sprang han igenom :)
Så trots att vi diskade oss i alla lopp är jag jättenöjd med honom, han lyssnade väldigt fint och hade som sagt fint hindersug :)
Jag tror jag kom ihåg att säga Mikko också, istället för "här"... Ett fel att rätta är dock att jag väntar på honom i tunnlarna, istället för att spring på!

Och så måste vi öva slalomingångar :P Synd att det inte blir grön jul hemma, hade nästan tänkt köpa ett slalom o träna lite :P Men det är väl ungefär lika mycket snö i hela Sverige just nu :)

1 kommentar:

  1. åh! just det ja! hade nästan tänkt komma och kolla, men det vart väl rätt trångt där inne i vilket fall som helst.. men vad roligt att det gick så bra!! när åker du ner? (och viktigare: när kommer du tillbaka?!)

    SvaraRadera