tisdag 3 januari 2012

Tillbaka till vintern




Mikko trivdes bra med skogspromenaderna i Viö, där stigen gömdes under vindfällen från stormen. Tjoho sa Mikko och sprang och hoppade det fortaste han kunde!

Och här kommer en liten filmsnutt från slalomträningen också!






Kanske inte mycket att hänga i julgranen jämfört med ett snyggt border-collie-slalom, men om ni minns hur Mikko gick genom slalomet med nosen/ögonen i backen förut, är ju det här helt fantastiskt! Han började klara svåra ingångar mycket bättre också!



Igår fick jag nästan en chock när vi landade i ett snöoväder här i Umeå! Hade hunnit glömma att det ju faktiskt är vinter...
Idag på lunchpromenaden plumsade vi genom snön som räckte upp till knäna på mig på vissa ställen. Jag gick först i den tunga blötsnön och försökte trampa upp så mycket åt möjligt åt Mikko, som skuttade fram i mina fotspår. Han blev andfådd, det har jag nog aldrig sett förut, han brukar inte bli berörd av varken agility eller joggingturer :P Får se om vi båda har träningsvärk imorgon av den korta promenaden ;)



Skulle va trevligt om snön låg kvar lite nu iallafall, får väl se det är ju nollgradigt nu...


1 kommentar:

  1. Jättesnyggt slalom han har fått, en helt annan attityd och glädje! Jo, äntligen har vi fått lite snö, håller tummarna för att den får ligga kvar nu så man kan få ut och åka lite skidor nån gång i år oxå...!

    SvaraRadera