söndag 6 december 2015

Tre av tre!

I lördags hade Mikko o jag en otroligt bra dag!
Tre av tre agilitylopp felfria! Inte ens tidsfel! ;)
I det första loppet va vi till och med tillräckligt snabba för fjärde plats och pinne! :D Tror jag råkade  skriva 3e plats på facebook men så va det inte hihi.

En annan sjuk grej är att jag gått o trott i flera år, ja verkligen år, att vi har två pinnar i agility! Men så såg jag i tävlingsboken att vi bara hade en... Och jag dubbelkollade på sbk-tävling också! Oj oj... Men NU har vi ju två iallafall!
Eftersom vippbrädan inte var med o det var i en lugn inomhushall kändes det nästan fusk att få flytta upp, men det behöver jag ju inte bekymra mig om nu då ;) Det gör inte så mycket, för jag känner att vi är på gång nu!

I övrigt var ju egentligen målen med tävlingen att jag skulle komma ihåg att göra blindbyten (istället för framförbyten) och att se var jag skulle springa jämsides med honom och var jag kunde springa ifrån honom. Och det tycker jag att jag lyckades med! Möjligen finns det partier där jag kunde sprungit på mer.
Men jag är supernöjd med helgen.

Det blev alltså en 4e plats, 6e plats och 7e plats.
Vi är fortfarande lite för långsamma. Det kan bero på underlaget, den där mattan kan vara lite hal ibland. Han sprang ju dubbelt så fort över bommen på ridhusträningen sist... Men det kan också bero på att jag vill hålla honom lite i örat så att han inte smiter förbi något hinder, och då blir ju farten lidande. Så hindersug eller Mikkos självgående och min tillit får vi jobba på.

Här kommer pinne-loppet:Sedan var de resterande två loppen ganska lika, vi tuggar på... I loppet nedan tycker jag han har riktigt fint slalom så jag lade upp den filmen :) Lägg också märke till hur han nästan springer förbi hindret före slalomet, det finns en anledning att jag vill hålla honom i örat..! ;)

1 kommentar:

  1. Oh vad duktiga ni är!!!
    Stort grattis, väldigt roligt.
    Kristina

    SvaraRadera