måndag 26 april 2010

Hundträning


Har jag världens sötaste hund eller vad? :)
Mina skor är tydligen sköna kuddar.

Idag har jag gjort mer kul saker än nyttiga... Men jag ligger i fas (tror jag) :)
Arbetet lämnades in igår (jippie!). Om ett par dagar är det dags för redovisning, och opponering på en klasskompis arbete. Och flytt (på torsdag).

Dagen började idag med att jag under frukosten uppdaterade mig på folks bloggar och såg att alla var igång att spåra igen!
Så jag la ett litet spår åt Mikko, blev ju så sugen :) Vi går ju mest spår på skoj ännu, ett rakt litet spår med leksak i slutet.
Han gick fint, fattade vad han skulle göra :) Han tappade dock bort spåret 2-3 ggr... Men det var ju längesen vi gick spår sist.

Sedan hörde Jenny av sig och frågade om vi ville med på agilityträning. Och jag har varit så vääääldans sugen de senaste dagarna (va ju ett tag sen vi körde nu) så jag kunde inte säga nej...
Idag provade vi tunnlar (gick bra), A-hinder (går i en väldans fart, kontaktfält!!!) och slalom. Slalom håller vi ju på att lära in (med koppel-metoden) och idag gjorde Mikko det superfint :D Blev så stolt över min prins.
Men man kanske skulle ha två hundar...? Agility är ju så roligt, men Mikko blir trött ganska fort... Han är ju förstås ung än, lillpojken.

Här kommer en liten film på när Mikko fick dra skrindan full med mat ändå från tvistevägen till lilljansberget!
Se så söööt han är! ;)

Här ser han ju faktiskt hyfsat bekväm ut, kan säga att det var lite mer slokande öron och hängande svans resten av promenaden... Men han drar ju iaf! :)

3 kommentarer:

  1. Nästa pass blir det kontaktfält och balansbom. Roligt värre! När har du tid?

    SvaraRadera
  2. Men oj så fint!! Vad fort det gick med kärran när det väl lossnade! Blev fasligt sugen på att kanske få testa den nån gång! Och vad skönt med uppsatsen! Bra jobbat :)

    SvaraRadera
  3. I helgen kommer jag hänga i Piteå =) Men kanske någon vecko dag =)

    SvaraRadera