måndag 10 maj 2010

Pälsvård och agility

Det var ett tag sen jag uppdaterade här nu. Har varit en del på gång...
Nu är jag ledig i tre dagar, då ska jag bara ta det väldigt lugnt o göra det som faller mig in. Nästa måndag börjar jobbet, hualigen!
Hade tänkt hinna med mycket mina två lediga veckor men den första flööög förbi. Hade sista kaféhelgen i helgen, skönt att slippa det nu!
Och på torsdag drar Kjell o jag till Strömsund och det är väl "semester" men jag är aldrig särskilt avslappnad där ändå :P

Idag har vi tränat agility med Jenny+vovvar!
Mikko fick träna slalom idag, och han gick så fint! Min superduktiga prins! :D
Sedan testade vi att hoppa lite ströhinder och tunnlar det gick bra, och så tog vi platta tunneln! Den har vi bara tränat en enda gång innan. Idag testade jag, jag tror två eller tre gånger, med att jag lyfta upp lite i ena änden. Sedan sprang han plötsligt igenom den helt själv :D Duktiga pojke.
Jag tror jag ska åka ut imorgon och i övermorgon också! Det är så kul! Nu vill vi bli bra så vi kan börja tävla ;)
Mikko åt förresten lite mer mat efter att jag skrivit det förra inlägget. Men det var ju inte mycket. Idag åt han inte frukost heller. Men han har gått över helt på högenergifoder nu (för hårt arbetande hundar), så förhoppningsvis blir det lite mer energi av det lilla han pillar i sig, så han kan bygga lite muskler! Han brukar ju äta upp på kvällen iaf.

Och om det skulle råka vara så att någon inte tror på hur mager han är, lägger jag upp lite bilder från när han fick en dusch för en halvtimme sedan.


Har kammat honom (fick bli en pytteliten stålkam, vet inte vart jag lagt borsten??) både innan o efter duschen idag. Han fäller ju för fullt, börjar bli riktigt tunnhårig :P Hoppas ny päls kommer snart :)
Nu är han väl fluffig o fin, o luktar gott, förhoppningsvis ända tills vi ska till Strömsund :)

1 kommentar:

  1. stackars lilla Mikko. Nu får han allt ta o biffa till sig lite:) Ha det så trevligt på semstern

    SvaraRadera