måndag 31 augusti 2009

Första dan för denna terminen

Inatt drömde jag att jag var hemma i Viö, och skulle åka in till stan för första dan i skolan. Jag skulle åka skolbussen ner till byn, o sen buss därifrån till stan(som man gjorde ibland, när man gick på gymnasiet).
Men jag upptäckte bara några minuter innan bussen skulle gå hur mycket klockan var, och jag hade inte packat ner alla mina saker och Mikko hade inte fått någon promenad. Började slänga ner saker i en väska, kom på att jag måste ha idrottskläder och letade frenetiskt efter skorna... Bussen gick, men jag kom som tur väl var på att jag hade körkort o kunde ta bilen... Hittade dock grejerna förrän tio minuter innan jag skulle börja, och dte atr en halvtimme att köra in till stan... Och Mikko hade inte fått någon promenad.
När jag vaknade imorse blev jag först förvånad över att jag var i Umeå, sedan lättad att hade mycket tid på mig innan skolan :)
Kan säga att jag inte låg o drog mig...

Hade bara föreläsning i tre timmar idag, o så länge har ju Mikko varit själv förut.
Imorgon går jag däremot 9-15, det blir trist för honom. Men jag springer ju hem på lunchen såklart.

Har varit hundvakt åt Mitra nån timme i eftermiddag också.
Tog med båda hundarna ut så de fick busa lite, men Mitra ville helst vakta sitt koppel (Mikko fick inte gå i närheten av det). Så då tog jag det (dte låg i gräset).
Och när Mikko försökt få igång Mitra en lång stund, och hon äntligen hakade på, blev ju mesen rädd :P
Han är väl van att bli totalt översprungen o trampad på, men Mitra lekte ju riktigt fint. Men hon tyckte nog han var lite tråkig som mest blev rädd, så det blev inte så mycket lek.
Men de kan nog komma överens, om de bara får lära känna varandra :)
De träffades förresten i lördags för första gången, då följde jag med Ida och Mitra på en liten inoff agilitytävling.
Berättar mer om det senare.








Idag är mina tankar hos Jenny och Rask <3

1 kommentar:

  1. Hehe ja visst känner man igen honom, den stiligaste av alla ;) Går de bra annars då? Vet att björkstadens hundklubb ska ha valpkurser som bara kostar 500 kr men du kanske redan går en kurs med Miko?

    SvaraRadera