måndag 2 augusti 2010

Utmanad

Jag har fått bloggaward och blivit utmanad av Erica :)
Bara att anta.
Så då ska jag berätta sju saker om mig själv. Tänker att det kan handla om mig o inte Mikko denna gången.

1. Jag har gått hela dagen och tänkt på vilka sju grejer jag ska lista i bloggen. Personligt (annars blir det tråkigt?) men ändå inte för personligt...

2. Idag har jag lekt hemmafru. Fick puss av maken, nej jag menar pojkvännen, innan han körde till jobbet. Tog en lugn morgon. Körde runt i pojkvännens dyra bil (jag va på helspänn i det trånga parkeringshuset). Lämnat grejer på hans jobb som han glömde hemma. Fick en femhundring att ha kul för (ok det va till bensin till bilen...). Shoppat, fikat. Storhandlat på Coop, kommit hem och lagat middag son (nästan) stod på bordet när pojkvännen kom hem (Älgbiffar fyllda med västerbottenost, med salsa verde, ris, sallad). Och nu har jag bakat kakor också! Det är kul att laga mat o fixa åt nån annan, när man själv är full av energi :) Ändå blir feministen i mig skitirriterad på att jag fjantar runt på det här viset!

3. Jag är så grymt kär! För två år sedan skrattade mina vänner åt min krav-lista och så att en sådan kille finns inte! Tro mig, jag har hittat honom ;) Generös, omtänksam, händig, smart (nåja). Jag kan inte önska mig något mer. Och fatta hur jävla sexig han var, när jag kom till hans jobb idag! Där va han, sådär lite sexigt svettig och jobbsmutsig, i arbetsbyxorna. Puh!

4. Trots att jag är kär mötte jag ett par gnistrande gröna ögon idag, som trollband mig ett tag. Och plötsligt hade jag lovat att stödja greenpeace med månadspeng. Damn it! Hur gick det till? Jag gick ju ur naturskyddsföreningen för att jag som hundägande student inte har råd med välgörenhet! Dessutom vet jag inte om jag alltid gillar greenpeace o deras metoder, även om de gör mycket vettigt också...

5. Jag tycker The Arks Stay with me är lika bra och underbar som deras Superstar var sugig och dålig. Börjar till och med känna mig lite som ett Ark-fan igen, så har jag inte känt sedan innan melodifestivalbidraget.

6. Jag vill bo ihop med min pojkvän men ändå inte. Har ju just flyttat in hos kompisarna, och jag vill ju bo med dom. Men ack så jobbigt att springa mellan lägenheterna hela tiden, det man behöver just då är självklart på andra stället! Har iaf börjat smygflytta in hos Kjell lite, ser till att det finns vettigt balsam osv ;) Och just nu är ju tom min dator hos honom... Men det gäller bara tills skolan börjar, då behöver jag mitt egna rum att plugga i.

7. Temat på denna sommaren har varit: homo. Jag har bott ihop med en bisexuell tjej, jag har lyssnat på Kyss min plysch i p3. Jag har sett första säsongen av L-word.
Jag har också blivit påmind om mina feministiska och miljötänkande sidor. Skönt!

Sådär!
Jag utmanar Lene och Jenny!

1 kommentar: