fredag 24 september 2010

Bla bla bla

Fredagkväll. Tacos o vin har redan slunkit ner i magen ;)
Och nu är jag sjuuuukt rastlös... Haft fullt upp i veckan, inte van att ha...tråkigt :P
Ingenting på teve o vinet gör att man inte kan ta bilen o hyra film... Pojkvännen är trött efter jobbdag, även Mikko vilar... Men jag är pigg! Trots att jag var uppe kl 6 o joggade en liten tur, sedan skola 9-15.30...

Blir mkt plugg i helgen med, blää... Trist. Sittning imornkväll iaf, ska bli roligt! Det var längesen sist. Hoppas Mikko o jag hinner tränar nåt litet agilitypass... Inte blivit något mer än kurstillfället denna veckan. Det är nog bra, vi behövde nog en paus o tagga ner båda två :P
Har inte hunnits med något annat direkt, koppelpromenader med bus, träna korta rallylydnadsmoment och jag har gömt mig bakom en buske ibland när Mikko har stannat bakom o luktat på nån intressant fläck väldigt länge. Det brukar jag göra för jag vill att han ska lära sig att hålla bättre koll på mig... Det funkar inte :P Men jag tycker ändå det är kul att retas lite med honom hihi.
Synd bara att han nästan bara går på syn när han letar efter mig (vallhund?) o inte alls på nosen... Men man vågar ju inte gömma sig så svårt heller för ibland hinner han springa så långt bort, o då blir man nervös över andra hundar på promenad och bilar på vägar osv.
Skulle vara kul att åka ut till nån skog och leka lite riktigt sök, så man kan gå längre bort o gömma sig svårare.

Sådär. Nu är jag lite mindre rastlös efter att ha fått babbla ett tag :)
Man kanske skulle diska? Näe...

1 kommentar:

  1. Hörde att du är klar med din jägarexamen!
    Grattis! Du klarar allt med glans. Bra att du tänker på att ta paus i bland och som Alfons Åberg farmor sa: man måste ha tråkigt i bland för att kunna känna någon skillnad... Ha det gott!!

    SvaraRadera