söndag 13 februari 2011

Fler vinterbilder

I fredags var jag helt slut. Lyckades piggna till innan dansen, man blir ju lite peppad när man byter om osv :) Men väl där blev jag efter några danser alldeles snurrig, mådde illa, kände efter ett tag att jag inte kunde dansa mer utan att spy... Kändes som om jag druckit alldeles för mycket, hela rummet snurrade, men jag hade ju inte rört en droppe!
Så jag åkte hem lite tidigare... Tror helt enkelt min energi var helt slut...

I lördags blev det sovmorgon. Efter frukost tog Kjell o jag kaffet i termos o gick ner till sjön :) Mysigt värre, fotade en del också, se nedan.
Sedan blev det plugga hela dan, på kvällen gick Kjell o jag ut o åt för att jag skulle få se nåt annat än lägenheten på hela dagen :) Men efterrätten tog vi hemma, jag brukar inte vara så imponerad av efterrätter på restaurang, de brukar vara ganska fantasilösa... Sedan är man väl alltid så proppmätt också, bättre att vänta en stund :) Hade gjort kokosmjölkspannacotta med hallon o digestivesmul.
Var en fin dag men kändes mig helt slut igen på eftermiddagen...

Idag blev det lite sovmorgon igen, som väl alltid på helgerna :) Efter frukosten gick Mikko o jag till en klasskompis som hjälpte mig komma igång lite med en juridikuppgift :)
När vi kom hem igen fick vi besök av Kjells kompis med fru, som vi bjöd på semlor. Och fick veta att det väntar barn också!
Sedan har jag skrivit lite på den lilla uppsatsen idag med. Varit mycket piggare idag, lagom till en ny vecka börjar ;P

Mikko har nog haft en tråkig helg... Korta promenader, men något fler än vanligt iaf... Och inte ensam en sekund. Men inte mycket hjärnaktivitet... Kjell gömde lite godisbitar åt honom ikväll o nyss fick han en toarulle med godis i att försöka få ut, för han verkade ganska rastlös...

Här kommer bilderna! Lite svårt att variera vinterbilderna, men Mikko är så vacker i vintersolen! Han får en sådan underbar rävröd färg, tror det beror på att solen står så lågt på vintern... Se och njut ;)

Älskar skuggningen i han ansikte här, och fokusen på nosen och djupet i ögonen

Full fart! Skuggan under Mikko bevisar så snyggt att han flyger fram!


Älskar hur ljuset faller in från sidan, ger Mikko en vacker röd färg och skuggan i ansiktet blir så snygg!

Och här är efterätten också ;)


2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder på en gosig Mikko!

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder =) Du får fota mina hundar också någon dag nu när du har en bra kamera att leka med om du vill? =)

    Fått upp värmen efter ridturen än?

    SvaraRadera