fredag 11 februari 2011

Veckoslut. Typ.

Blev ett fint slut på en tuff vecka idag :)
Såhär har den sett ut:

Måndag - grupparbete, sedan 5 h juridikföreläsning, sedan direkt till stallet. Var hemma ca 20.30. Micke fick ta ut Mikko på lunchen, Kjell hade honom på kvällen.

Tisdag - Juridikföreläsningar, sedan redovisning i vegetationsekologin som jag förberett dåligt. På kvällen satt jag med uppsatsskrivning till 21. Hann gå ut med Mikko själv :)

Onsdag - besök på vårdcentralen på morgonen, på eftermiddagen förberedelser inför redovisningen av grupparbetet, sedan företagskväll (Sveaskog) på kåren o sist danskurs (foxtrot!). Var hemma 22. Jag tog ut Mikko på lunchen men på kvällen var han hos Kjell.

Torsdag - Redovisningar hela dagen av grupparbetena i vegetationsekologin. Sedan på kvällen uppsatsskrivning till 21.30. Hann gå ut med Mikko själv under dagen iaf :)

Fredag - Upp extra tidigt (6) för att hinna kolla mer litteratur till uppsatsen inne föreläsningen. Sedan föreläsning, och på eftermiddagen exkursion! Kom nyss hem. Vi var på Gammlia och tittade på stadsnära skog. Det var svinkallt på morgonen men mitt på dagen värme solen litegrann, så det var bara -12 och med alla kläderna man hade på sig så funkade det bra :)
Mikko fick följa med, känns som första gången på hela veckan jag umgåtts med honom förutom att jag tvingat mig ut på promenader. Han är rejält trött nu efter 3 ½ timme ute. Frös lite om tassarna också när vi stod stilla, stackaren.
Var iaf skönt väder och vi gjorde en liten eld osv, alla på den här kursen är väldigt trevliga så det var ett mycket fint slut på en tuff vecka som sagt!
Ikväll blir det troligtvis dans (bugg o foxtrot) tjoho! Då får Mikko va hos Kjell igen, eftersom han ändå vägrar följa med...

Sedan i helgen blir det plugg plugg plugg, måste fortsätta med den där uppsatsen. Den är liten, men ska vara färdig på onsdagkväll o jag har lite svårt att hitta bra litteratur... Den handlar om ursprunget av ängsväxter (innan människor slog o hade betesdjur) om någon undrar. Det här är en riktigt bra och intressant kurs, det underlättar iallafall!
Men veckan är ju inte direkt över än för min del...

Nu ska jag äta lite god mat o kolla lite film o bara slappna av iallafall, innan dansen.
Ha en trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. oj.
  det där lät som min höst. om man byter ut ämnen och kursinnehåll o sånt.
  starkt jobbat att hinna med allt bara på en vecka!! men nu borde vi väl ta och ses snart tycker jag!? hur är det med hostan?

  SvaraRadera
 2. Ojoj, vilken vecka! Tur att det snart börjar en ny:)

  SvaraRadera
 3. Lät som en jobbig vecka, men imorgon är det ridning på dom där fina nordsvenskarna! Ska ta rätt häst den här gången ;p

  Är din karens över snart, tänkte vill träna någon dag! :)

  SvaraRadera