måndag 14 februari 2011

Seg måndagkväll...

Varför blir jag så totalt slut efter ridningen? Undrar om det är lite allergi med i leken...
Idag var det härliga -20 ungefär! Hm. Hoppas verkligen det här är sista köldknäppen för denna vinter... Är faktiskt (hör o häpna!) inte less på vintern än, har varit fina dagar med blå himmel, sol o gnistrande snö - det gillas! Men det kan ju gärna få vara liiite mildare väder...
Var inte så fruktvansvärt kallt idag ändå i början, solen har faktiskt börjat värma lite! Fast på hemvägen höll ändå Jenny o jag på att frysa ihjäl, hästarna måste ju inte drivas på på hemvägen, så man behöver ju inte jobba något ;)
Jenny har förresten lagt upp två fina bilder från dagens tur! Mina blev så dåliga så det är bättre ni kollar på Jennys :)

Mikko har fått en mini-kort kvällspromenad idag, jag orkar helt enkelt inte! Det är så kallt o jag är så trött... Stackars Mikko, ska försöka ta igen det imorgon.
Då behöver jag inte gå någonstans, måste hinna plugga en massa men har också hela dan för det, behöver inte gå till skolan och har inget möte på kvällen, känns skönt!
Dessutom är första juridikuppgiften inlämnad ikväll, så imorgon blir det full fokus på den lilla uppsatsen :) (med pauser för fokus på Mikko såklart!)
Borde egentligen plugga nu o inte blogga... Går trögt... Inte ens kaffe hjälpte...

Tack förresten för komplimangerna för bilderna :)

3 kommentarer:

 1. Ja, jättefina bilder hade jag tänkt säga!
  Ska vi ta en halvlång sväng tillsammans imorrn kanske? brukar ju vara lättare att komma ut då!

  SvaraRadera
 2. Det kan ju bero på att man använder varenda muskel i kroppen när man rider (om man nu inte bara åker på ryggen)och då blir man trött. Trist om det skulle vara allergi!

  SvaraRadera
 3. Kul att du inte är spy less iår, för sol och snö är ju så vintern ska vara ;p Sen att det är för kallt att vara ute är ju bara detaljer =)

  Haha för mina bilder blev ju sååå snygga ;p

  SvaraRadera