torsdag 17 februari 2011

Torsdag helt enkelt

Wiiiee va många kommentarer jag fått på sistone! :)
Då måste man ju fortsätta blogga ofta så ni fortsätter kommentera.

Idag har Mikko o jag haft en ganska lugn dag :) Jag försökte ta sovmorgon men vaknade 6 när Kjell steg upp o låg sedan bara o vred o vände på mig... Försökte somna om ett bra tag men steg upp halv åtta. Sedan tog jag o Mikko en promenad i kylan, och jag åt en extra god frukost innan jag började förbereda morgonsdagens redovisning.

Det har jag sysslat med hela dagen. Även bakat, för vi bestämde att vi skulle ha med fika imorgon och mysa lite när det är sista dagen :)

Mikko o jag tog även en längre promenad vid lunch än vi brukar, jag tänkte att då kan jag ta en kortare promenad ikväll istället när det är mörkt och kallare...
I tisdags var vi ut o gick tillsammans med Emma, Simba o Chili, det var härligt att äntligen få sällskap efter Mikkos hosta!
Annars har jag inte mycket mer att berätta... Ozzy är här just nu så Mikko gnäller utanför Ambjörns dörr o vill att Ozzy ska komma ut o leka :P Jag frågade dessutom Ambjörn om han kan ta ut Mikko på lunchen imorgon, eftersom vi har redovisningar hela dagen brukar lunchen bli lite tajtare... Dessutom är jag less på att springa fram o tillbaka i denna kyla! Kinderna blir is, näsan rinner osv...

Och i helgen drar vi till Strömsund :) Inte särskilt kul för Mikko kanske, brukar inte bli så många långpromenader... Men han får alltid följa med överallt o leka med barn o sådär så han brukar vara hyfsat nöjd ändå :) Ska nog bli lite skidor i helgen också, huva... Jag stod nog sist på ett par skidor för... 15 år sedan? Jag ägde faktiskt ett par skidor, det ni! Kanske åkte på dom typ de fyra gångerna det råkade sammanfalla att det var snö på en helg ;P
Ska bli riktigt skönt att slippa ifrån Umeå ett tag iallafall, man behöver miljöombyte, särskilt efter en rejäl pluggperiod.
Fler fina vinterbilder kommer nog i början på nästa vecka också! ;)

3 kommentarer:

 1. Skidorna finns nog kvar....om du vill öva menar jag. En helg i Strömsund kan väl vara skönt precis som du sa. Här börjar sportlovet nästa vecka och jag jobbar som vanligt.
  Får spara semesterdagar tills vi kan träffas.
  Kram /mamma

  SvaraRadera
 2. Härligt att komma bort lite, det förstår jag!
  Vi har under -5 nu, men det blåser så mycket att det i alla fall känns som om det är mycket kallare:(

  SvaraRadera
 3. Du kan ju inte åka skidor där borta jag vill ju inte missa det ;p Skönt att hans isolering är över. Träning nästa vecka ?

  SvaraRadera