måndag 21 februari 2011

Helgen i Strömsund

Syrran är i Sydafrika, några klasskompisar drog till Borneo, men Mikko o jag, vi fick ju åka till Strömsund!!! ;)

Var en trevlig helg, skönt med miljöombyte och kul att se hur det stod till med alla trevliga personer där borta. Bland annat fick vi veta att Kjells syster väntar sitt tredje barn! Kollade också in huset som en av hans kompisar snart ska börja dunderrenovera, och drack kaffe hos några andra av hans kompisar med småbarnsfamiljer. Lite annorlunda liv där borta än här i Umeå känns det som...
Jag åke även skidor! Gjorde mig en liten slinga på sjön samtidigt som Kjell gjorde eld för korvgrillingen :) Var mysigt. Tog en skidtur med Mikko på söndagmorgonen också, istället för promenad.

Idag har Mikko varit en seg gammal gubbe :P Tror det är främst de långa bilturerna som tröttar ut honom, och att han inte riktigt slappnar av när han inte är hemma i sin trygga miljö. Men så var vi också ute länge i lördags, och han har inte varit själv en minut utan fått följa med överallt som vanligt :)
Har passat mig ganska bra att han varit seg idag eftersom jag ridit Lizzy idag :) Som vanligt är jag helt slut efter det och tog ledigt resten av kvällen, tittat på Top Model nu ;)

Ska kanske lägga ut några bilder, fast blev inte så många på Mikko :)

1 kommentar:

  1. Segt är skönt ibland! Soffa är väldigt trevligt! Tror förresten att jag lyckades stukade en av mina bröstmuskler under ridturen hur fan nu de kan ha gått till :p

    SvaraRadera