torsdag 14 april 2011

Kort agilityträning

Idag skippade jag o Mikko "lydnaden" vi brukar träna med torsdagsgänget, och drog ut till Ön istället. Vi måste ju börja satsa på träningen nu, är ju tävling om 1 ½ månad!
Jag orkade dock inte hålla på o bygga upp någon kombination o greja, utan vi tränade lite hoppteknik och körde slalom några gånger. Blev en kort träning.
Jo jag körde "ut" på ett hinderstöd också!
Ett hinderstöd är ju liksom mer utdraget (triangelformat) än en stolpe, så jag trodde Mikko skulle bli lite fundersam. Men icke! Han sprang så glatt runt hinderstödet, mycket mer taggad än när vi kör runt en vanlig stolpe (då han först lunkar fram för att kissa). Så provade jag att lägga en hoppinne mot stödet, så då hoppade han över den jättefint, och sedan la jag upp pinnen ordentligt på två stöd, och han gjorde det klockrent! Såg inte ett dugg förvirrad eller fundersam ut, utan såg riktigt självsäker och glad ut, härligt! Han kopplade visst det där bättre än jag trodde :D

Efter träningen ställde jag inte tillbaka hindren där jag tog dom som jag alltid brukar, eftersom agilityplanen (eller rättare sagt, den plogade gårdsplanen bredvid den översnöade agilityplanen) hade blivit till en stor sjö!
Och vad gör man då? Åker hem? Nej har man nu tagit sig dit får man helt enkelt vada över sjön hur blöt man än blir i sina små skor (som funkar bra mot snö o lera, men inte djupt vatten). Så då ställde jag bara hindren åt sidan så att inte nästa person också behöver bli dyngsur, hoppas det är ok.
Det känns som att jag är själv där o tränar den här årstiden men jag ser att hindren inte står likadant som när jag lämnade dom :) Idag var dessutom slalomet framme när jag kom.


Funkade inte att gå i snökanten...

1 kommentar:

  1. bra kämpat, men vad gör man inte när man väl tagit sig dit liksom!? vill du ha sällskap nångång (ja, du vet ju vilken nivå vi är på..) så säg till! kan typ närsomhelst egentligen, är bara motivationen som saknas!

    SvaraRadera