torsdag 14 januari 2010

Babbel o lite foto :)

Igårkväll hade jag svårt att somna (har jag inte somnat på en halvtimme undrar jag vad det är för fel på mig). Men jag somnade innan tolv iallafall.
Vaknade desto tidigare imorse...
Lite efter 5 var klockan, när Mikko började gnälla.

Jag tänkte att han bara tramsade (var för trött för att tänka nåt annat). Dock slutade han inte pipa så efter en timme insåg jag att han nog behövde kissa på riktigt.
När han fick komma ut sprang han fort som attans nerför trapporna och kissade lääänge, stackarn. Jag var dock alldeles för trött och morgonsur för att ha dåligt samvete.
Då var det bara en halvtimme kvar innan jag skulle gå upp på riktigt, så det var meningslöst att lägga sig igen. Jag hann iaf äta en ordentligt frukost och sådär...
Mikko petade däremot i sig några foderkulor och kröp sedan ner i korgen med den tjocka rävsvansen över nosen. Det såg mycket skönt ut. Odåga.
Jag njöt sedan när jag väckte honom och släpade ut honom i -10 grader för morgonpromenaden, moahahaha!
Hihi naw stackars Mikko!


Konstigt att han gjorde så. Vi var ute på en sista kiss igår vid elva, precis som vanligt. Han har inte gjort så sedan i sommras, när han var liten valp!
Självklart väljer han en tentadag att göra så på med :P

Tentan gick hyfsat iaf :)
Har muntlig tenta imorgon, men det är på samma grejer som idag, så kunde jag det idag borde jag väl kunna det imorgon?
Man behöver inte kunna små detaljer heller, handlar ju mer om att kunna diskutera o använda de ekologiska begreppen o så :P

Därför tar jag det lugnt idag!
Tog (äntligen) en långpromenad med Mikko, här kommer lite bilder:

Jag antar att ni som orkat läsa ända hit är mina vänner ;)
För er kan jag berätta att jag skrivit lite i eftermiddag också, sådär på skoj bara. Väldigt opretentiöst. En liten novell ska det bli tänkte jag, fast jag är inte färdig än :)
När jag gick hem från skolan tänkte jag att det skulle vara kul att ha en blogg till, där man kunde lägga upp lite sånna grejer man skrivit. Fast jag vill liksom inte att hela världen ska läsa. Bara vänner som vet att jag inte skriver jättebra o förstår att jag vet det :) Men hade ändå varit kul om någon läste det. Man kan ju ha en lösenordsskyddad blogg, o ge lösenordet bara till vissa speciella ;)


När jag kom hem läste jag en grej som jag skrev på Sverigeresan i våras.
Jag minns den kvällen ganska väl, var omringad av vänner men kände mig ändå lite melankolisk och ensam, och kärlekstörstande ;)
Så jag skrev ner en liten kärlekssaga på datorn. Var skönt att få skriva av sig.
Den är knappast välskriven, men så otroligt sann! Väldigt sann, fastän den är rent påhittad. Men så äkta känslor jag lyckas få ner den. Precis så som jag kan känna. Vissa känslor som man skäms lite över, andra känslor som bara är fina.
En enda vän (här i Umeå) har fått läsa den där, han visste ändå vilket humör jag var på just då :)
Men jag tror inte jag kan låta någon annan få läsa den... Det skulle vara att öppna sig så otroligt mkt, nej usch.
Jo det finns en... Det skulle vara kul om han ville läsa den... Fast jag är inte säker på att han skulle förstå faktiskt... Därför är det nog lika bra att den stannar hos mig för mina ögon bara :)
Fast jag tror att du kanske läser det här och om du orkat läsa ändå hit kan jag säga till dig att om du frågar kommer du få läsa den ;P


Nog svamlat här i bloggen!
Snart ska Mikko få mat. Tänkte se om jag kan lura över grannen på lite kaffe senare.
Tack för alla grattis på min namnsdag! (va nog flera år sedan man fick så många grattis hihi)

1 kommentar:

  1. Då får jag läsa ;)

    Tycker du ska göra det, har ju sagt att jag tycker du är bra på att skriva. Din förra blogg var ju super kul att läsa den var välskriven och intressant =) Och liiite öppen ibland ;p

    SvaraRadera