fredag 18 mars 2011

Catch up with photos

Puh! Äntligen är grupparbetet inlämnat, alla möbler flyttade och förra lägenheten är skinande ren! Fortfarande några ouppackade kartonger här, men hela lägenheten är inte en labyrint av dom iaf :)
Ska bli skönt att kunna koncentrera sig på tentaplugget nästa vecka.

Ikväll åker jag till Stockholm! Syster yster Josefin fick musikalbiljett i julklapp av mig, och mamma o pappa bokade biljetter till samma kväll :) Himla trevligt, blir ju gratis hotell för oss "barn" då ;) Ska bli najs o träffa familjen, shoppa o äta gott!
Musikalen vi ska se är den här:
Lizette som vann den där tävlingen på svt kommer ju från Karlskrona, och Josefin hade samma danslärare som henne när de var yngre (fast jag tror inte de dansade i samma grupp) så man har ju sett ett antal dansuppvisningar med henne genom åren :) Jag minns starkast när Lizette var Pocahontas när de hade Disney-tema.
Har egentligen inte så höga förväntingar på själva musikalen. Är bland annat rädd för lite för mycket Måns-med-väldigt-överdrivet-ledsna-ögonbryn även om jag annars tycker han är helt ok. Ska bli kul o spännande iaf!

Nu kommer en bunte bilder från förra veckan o denna, som jag inte haft ro att lägga upp innan :)

Lunchpaus på gårdagens skidtur.

Lunchpaus på gårdagens skidtur.

Lunchpaus på gårdagens skidtur.


Kaffepannan. I söndags åt Kjell o jag grillad korv vid Nydala sjön, sedan kastade vi i oss skaffe o kaka innan jag var tvungen att återvända till böckerna. Mysigt!


Agilityplanen i lördags. Älskade min brukshundsklubb, när hela planen var plogad tidigt på lördagmorgon sedan snöfallet fredagförmiddag, så man kunde sätta upp några hinder. Dock gör det lite ont i hjärtat när jag ser den "riktiga" agilityplanen full med en meter snö... All den där snön lär ju inte hinna smälta bort på en hel sommar ens??

Skidturen förra fredagen, snön vräkte ner och jag var såååå bitter på Norrland! Tur man har trevliga kurskamrater :) Och så var det inte så kallt heller.

Det snöar på Mikko.

2 kommentarer:

  1. Vad läser ni för kurs egentligen med alla dessa skidturer? Ser trevligt ut iaf. ;)

    SvaraRadera
  2. Hoppas du har det trevligt i Stockholm :D

    SvaraRadera