onsdag 16 mars 2011

En lugn stund

Äntligen en lugn stund :) Idag var första dagen jag åt riktig middag på tre dagar hihi :)
Nu bor Mikko o jag hos Kjell o jag sitter i soffan o försöker tänka att jag är hemma. Hm, känns inte riktigt så än, men snart! :)

Mikko har fått vara ensam länge idag, jag hade lång dag i skolan (men gick ut med honom på lunchen såklart). När jag kom hem på eftermiddagen, fick jag t.o.m. pussar av honom!!! Detta har hänt typ två-tre gånger under de två år jag haft honom, så det var en ganska stor händelse! Vet inte va det berodde om, kanske på att Kjell o jag var stirriga, hungriga o trötta igår när vi flyttade för fullt, och dessutom är lägenheten full med kartonger så han kändes sig kanske inte helt trygg? Eller så är han bara inte van att bli lämnad i den här lägenheten. Själva lägenheten är han ju van vid iaf, vi är ju här nästan lika mycket som hemma, eller nej jag menar den förra lägenheten, eller ja...

Ikväll har jag packat upp några kartonger, men inte alla. Tänkte faktiskt unna mig att ta det lugnt ikväll. Imorgonkväll och på fredag eftermiddag är det städning av gamla lägenheten som gäller!
Sedan blir det Stockholm i helgen för min del, för att träffa familjen och gå på musikal :) Syrran fick sin musikalbiljett i julklapp av mig. Mikko får bli kvar hos Kjell.
Efter det är den stressveckan över, blir skönt att kunna koncentrera sig på tentaplugget nästa vecka (känns ovanligt att längta efter en tentavecka?).

Nu kom jag på att jag måste fixa iordning matsäck till imorgon, då ska vi nämligen ut med skidor igen, på exkursion! Mikko får följa med som vanligt, gick så bra förra gången :) Laddar nog upp bilder nästa gång. Idag har han haft en tråkig dag, men i övrigt är nog den här veckan helt ok för hans del, han har fått en hel del promenader o liknande trots att matte har fullt upp.
Nähä jag skulle ju resa mig ur soffan nu! Till köket!

2 kommentarer:

  1. Spännande att bli sambo ;) Vad ska ni se för musikal?

    SvaraRadera
  2. Det där med pussandet är ju olika, vår lille grabb är väldigt pussig av sig. Allt är värt en puss:)

    Ha det så trevligt i Stockholm!

    SvaraRadera