torsdag 3 mars 2011

Funderar över vårens tävlingar...

Med risk för att det här blir ännu ett gnälligt tyck-synd-om-mig-inlägg, måste jag bara få säga; usch vad jag är omotiverad till att plugga just nu!
Vet att det blivit väldigt många sådana här inlägg det senaste halvåret, men det tar ju aldrig slut heller!
Denna månaden är det ju bara jag själv som satt mig i den sitsen tyvärr :P Hoppas inte nästa kurs blir lika jobbig som den ser ut på schemat, så man får pusta ut lite (pluggmotivationen brukar ju heller inte bli bättre ju längre fram våren kommer :P).
Har just drömt mig bort bland hästannonser en liten stund... Brukar kunna ha bättre disciplin när jag har mycket att göra, men just nu är alla inlämningar typ 3 veckor bort, och eftersom jag kan inte kan göra allt samtidigt då, måste jag göra en del nu, men det är svååårt, särskilt när solen skiner ute!
Jag hoppas jag kan koppla av lite i sommar, och får tid med ridning och agility!

Just nu har jag ett jättesug att träna med Mikko, träna vadsomhelst!
Medan lunchen nyss värmdes i micron fick han gå över vippbrädan ett par ggr, och det gick bra :D
Kollade upp våren agilitytävlingar, och det finns ju en hel del!
Ska definitivt anmäla mig till Skellefteå 21-22 maj (trots att jag är bortrest på fältvecka precis innan så man lär vara helt slut :P). Sedan funderar jag på Härnösand, men bara en dag i så fall. Och då kanske det blir lite väl långt att åka 20 mil... Sedan är det umetävlingarna + Nordmaling! De pågår ju från torsdag - måndag, eftersom det är först Kristihimmelfärdsdag på torsdagen, sedan nationaldagen på måndagen. Funderar på hur jag ska ställa upp. Med tanke på hur trötta Mikko o jag var på dag två i Jokkmokk ska va definitivt inte ställa upp alla dagar! Våra klasser kanske inte ens finns alla dagar, får kolla över det där o se vilka dagar vi ska ställa upp :)

Hade velat ta en långpromenad i solen nu, underbart väder ute! Men vi ska träna "lydnad" med torsdagsgruppen ikväll, så jag kan inte byta långpromenad mot kort på kvällen istället, och har inte tid med två långa... Inte med den effektiviteten jag håller just nu iallafall :P


Såhär går det när nyfiken-i-en-strut-Mikko-tittar-ut ska lukta på mattes dyra kameralins med sin blöta nos! Grrr!

2 kommentarer:

 1. Vilka gosiga tassar!

  Du får glädjas åt att ni i alla fall har sol, här nere är det dötrist väder idag igen!

  I helgen måste jag försöka lära mig kameran lite så att jag kan ta fina bilder på Navy även när Stoffe inte är hemma.

  SvaraRadera
 2. Kul med tävling! jag har inte hunnit så långt i planerande än. Men vi har tagit tag i hopptekniken så ebba också får tävla :) I Skellefteå är nog vi också :)

  Tycker att du imorgon har tid för en promenad i förhoppningsvis solen! :D

  SvaraRadera